Reviews

Soraya Heinlein

Eigenaar Future-Icon

10

Wij hebben Design voor Online ingehuurd om een kleding webshop voor ons te laten bouwen. Het is fijn om met Danny te werken, omdat hij meedenkt, input geeft en geduld heeft. Hij vindt het belangrijk om een product naar wens af te leveren. Design voor Online krijgt van ons een 10/10!

10

Andre Hekel

Eigenaar Hekel Metaal

9,5

Wij zijn erg tevreden met onze website gemaakt door Design voor Online. Wij hebben eindelijk weer een overzichtelijke en inhoudelijke goede website. Ook het contact naar ons toe was erg fijn, er werd altijd goed overlegt voordat er veranderingen werden doorgevoerd. Ook toen wij problemen hadden met de teksten kwam Design voor Online met de oplossing van een tekstschrijver. Kortom wij zijn erg blij met de nieuwe website en ik zou Design voor Online zeker aanbevelen.

9,5

Mike Breemer

Eigenaar No Nonsense

10

Via ons netwerk zijn wij terecht gekomen bij Design voor Online. Wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen met het realiseren van onze wensen en behoeften in de vorm van een webshop. Echter, Design voor Online heeft ons nog meer geholpen dan wij hadden verwacht. De webshop is ideaal voor onze bezoekers, maar ook voor ons als bedrijf. Ik adviseer daarom ook zeker om voor Design voor Online te gaan, om uw website/webshop naar een hoger niveau te tillen.

10

Mitra Hosseini

Eigenaar Mitra Travel

8

De samenwerking met Design voor Online was erg prettig. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen.

8

Raymond Kos

Eigenaar Mereo Finance

9,5

Ik was voor mijn nieuwe bedrijf op zoek naar een bedrijf die mijn website kon bouwen. Via relaties werd mij Design voor Online aangeraden. Ik ben tot op vandaag blij met de goede en snelle communicatie en het resultaat.

9,5

Lennert van Scheijndel

Eigenaar Goudsmid Bastein

9

Wij hebben een webshop laten bouwen in Open Cart. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en krijgen veel leuke reacties van klanten. De communicatie ging soepel en de obstakels werden snel en professioneel opgelost. Al met al heel blij met hoe het gegaan is en de prijs kwaliteit verhouding is meer dan in orde.

9

Mario van Lemmen

Eigenaar Sloep.club

9

Graag wil ik Danny van harte aanbevelen voor zijn kennis en kunde op het gebied van website ontwikkeling en realisatie. Wij hebben onze website sloep.club volledig door hem laten designen en ontwikkelen met een uitstekend resultaat. Naast voldoen aan de verwachting, verrast Danny op een groot aantal gebieden met zijn eigen ideeën.

9

Jacolies den Dekker

Eigenaar Witte Grijze Duinen

9

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking, professionaliteit, klantgerichtheid en servicegerichtheid (ook na het live gaan van de website) van Design voor Online. Dit is hoe wij het hebben ervaren en we geven Design voor Online dan ook een 9/10!

9

Anita Koning

Eigenaar Caré Juwelier

9,5

Ik was op zoek naar een jonge dynamische webdesigner en via via kwam ik in contact met Danny van Design voor Online! Hij heeft mijn website gebouwd waar ik zeer content over ben! Ook de prijs die ik betaald heb voor het bouwen van mijn website is zeer zeker in verhouding! Danny hield overzicht en ondanks een paar struikelblokken bleef Danny positief en rustig en verhielp de problemen waar we tegen aan liepen! Ik zou dit bedrijf zeer zeker aan raden!

9,5

Mary Slokker

Eigenaar Slokker Natuur

10

Ik vond de samenwerking met Design voor Online heel erg prettig en inspirerend. Aangezien ik heel weinig weet heb van dit soort zaken was ik er erg blij mee en de website ziet er heel mooi uit!

10